категорија Архива: Хостинг

Што ли SLA Или uptime гаранција е значи за вашиот VPS?

Што ли SLA Или uptime гаранција е значи за вашиот VPS?
Со Андреј мејлер

Се повеќе и повеќе бизниси се мигрира кон интернет во надеж дека ќе привлече повеќе клиенти, може да се бара да го стори тоа сами, и кога овие бизниси одат во потрага по Интернет изложеност, тие прво мора да се најде на хостинг компанијата.

но, (повеќе…)