Hvordan unngå SEO Snake Oil: 5 Red Flags du trenger å vite om søkemotoroptimalisering

Hvordan unngå SEO Snake Oil: 5 Red Flags du trenger å vite om søkemotoroptimalisering
Av Jeff M Miller

Enhver virksomhet trenger SEO. Dette er fordi hver bedrift trenger for å være på internett, til en grad eller en annen. dessverre, de fleste bedrifter har ikke råd til å gjøre sine egne søk engine optimization. De må konsentrere seg om å drive sin virksomhet.

Dette er ikke et stort problem, siden det er en hel industri av mennesker som er virksomhet det er å få bedriften din optimalisert for søkemotorer. derimot, når du ønsker å leie en SEO-firmaet, er det noen ting som du må være på vakt mot.

  1. Hvis de ikke vil fortelle deg sine metoder for noen grunn, LØPE!!
  2. Hvis de hevder å være en partner for Google, LØPE!!
  3. Hvis hver og en av sine klienter nekter å gi en vurdering, LØPE!!
  4. Hvis de forteller deg at de kan SEO nettstedet ditt på et blunk flat, LØPE!!
  5. Hvis de garantere resultater, LØPE!! (denne har en påminnelse)

La oss vurdere disse signalene i litt mer detalj.

Nummer en: De nekter å fortelle deg sine metoder. Hvorfor er dette et rødt flagg? Fordi de teknikkene som brukes for vellykket SEO er ikke hemmelig. Alle som har studert praksis for mer enn en og en halv dag vil kjenne de generelle metoder: artikkelen markedsføring, innholdet markedsføring, pay-per-klikk, og så videre. Hvis den potensielle SEO “spesialist” forteller deg at deres metoder er proprietære, det er en god innsats som de gjør noe som søkemotorene vil rynke på. Dette kan fungere på kort sikt, men vil ha klare negative effekter i det lange løp. Du ønsker ikke å bli utestengt fra Google.

Nummer to: De hevder at de er en partner av Google. Hvorfor er dette et rødt flagg? Ettersom Google ikke samarbeide med SEO. I beste fall, hva de mener er at de tok Google Adwords klassen eller noe av at naturen. Av samme logikk, Jeg er en partner av Googles fordi folk kan finne min nettside gjennom deres søkemotor. I verste fall, de er rett og slett lyver. Og liggende er ikke en bærekraftig forretningspraksis. Etter hvert, sannheten vil ut.

Nummer tre: De hevder at hver eneste en av sine klienter ønsker å være anonym. Nå noen kan gjøre argumentet om at det er helt rimelig for en bedrift å ha en ikke-avsløring avtalen undertegnet, og at det er sannsynlig at denne SEO-firmaet har bare tatt hensyn til disse virksomhetene. I så fall, de sannsynligvis får bakrom off-the-record henvisninger. Noe annet, som ville ansette dem, bortsett fra den uforsiktige? I det første tilfellet, ville du ikke har hørt om dem, fordi de ikke trenger å spørre deg om virksomheten. I det sistnevnte, om du ikke ønsker dem hvor som helst i nærheten av din virksomhet.

nummer fire: De forteller deg at de kan ha ditt nettsted optimalisert for søkemotorer på et blunk flat. Mens svært effektive, SEO kan ikke gjøres over natten. De raskeste resultatene jeg vet om telles i uker. Hvis de forteller deg at de kan tilby deg en umiddelbar løsning, bare husk TANSTAAFL (TANSTAAFL).

nummer fem: De tilbyr deg garantert resultater. Hver markedsfører kjenner kraften av en garanti. Men når det kommer til søkemotoroptimalisering, kjøper pass. Den eneste måten for en SEO profesjonell ærlig gi en garanti ville kreve dem for å kjenne den interne driften av søkemotoren algoritmer. Disse algoritmene er noen av de mest nøye bevoktet hemmeligheter i verden.

Et mulig unntak ville være en SEO profesjonell eller firmaet som tilbød en PPC avtale. For eksempel, de kjører en kobling bygge kampanjen for deg og ønsker å bli betalt av klikk. De er i utgangspunktet gjøre hva Google Adwords gjør.

Dette betyr ikke eliminere problemet. Det er fortsatt spørsmålet om en garantert konverteringsfrekvens. kanskje de får deg en million klikk, men bare 5 folk registrere deg. Du har nettopp konkurs selv.

Konklusjon: Søkemotoroptimalisering er en utmerket forretningsstrategi. derimot, det tar tid og må ofte outsourcet. Når du vurderer hvem de skal outsource det til, huske på disse 5 røde flagg, og du bør gjøre det bra.

Jeff Miller er en SEO spesialist og markedsføring entusiast med erfaring i detaljhandelen. Han blogger om ulike internett markedsføring emner på http://milleronmarketing.com.

Finn ham på Facebook.

Forfatter: http://EzineArticles.com/?ekspert = Jeff_M_Miller

http://EzineArticles.com/?How-to-Unngå-SEO-Snake-Oil:-5-Røde flagg-You-Need-to-know-Om-Search-Engine-optimalisering&id = 5542285

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

%d bloggere liker dette: