Category Archives: hosting

Çfarë e bën një SLA Ose Uptime Guarantee thotë për VPS tuaj?

Çfarë e bën një SLA Ose Uptime Guarantee thotë për VPS tuaj?
nga Andrew Mailer

Gjithnjë e më shumë biznese janë të emigrojnë në internet me shpresën për të tërhequr klientët shtesë, ju mund të kërkoni për të bërë këtë veten, dhe kur këto biznese të shkojnë në kërkim për ekspozimin e internetit, ata duhet së pari të gjeni një kompani hosting.

por (më shumë…)